BALI RETREAT
BALI RETREAT
Team Retreat Bali - DanielleCameli

22 octombrie – 30 octombrie 2024

BALI ! Un tărâm cunoscut ca “Insula Zeilor”.

Un tărâm al magiei și al viselor împlinite.

Insulele Ubud şi Gili – Republica Indonezia

Menirea vieții mele constă în a fi bucurie pură în a mă ajuta pe mine însămi și pe cei din jur să ne descoperim propria măreție interioară, sinele nostru divin.

Trăiesc un vis fermecat și doresc cu ardoare să-l transform într-un stil de viață. Magia acestui loc s-a întipărit adânc în inima mea și, ori de câte ori vreau să-mi amintesc ce înseamnă fericirea îmi este suficient să închid ochii și să mă las transportată pe tărâmurile sale mirifice, evocând momentele speciale petrecute acolo. 

Renașterea este cuvântul cel mai potrivit pentru că exact asta se petrece cu sufletul în acest paradis: Renaște. Aici, te vindeci de toate poverile ce ți-au apăsat inima, aici te descoperi pe tine însuți autentic și adevărat. Fericirea capătă un nou sens când vezi chipurile balinezilor, care deși nu posedă bogății materiale știu să fie recunoscători în fiecare zi pentru tot ceea ce primesc.

Când trăiești toate acestea te simți copleșit de frumusețea exotică și simplă a locului în timp ce te bucuri de lux. Această vacanță nu este costisitoare pentru toate minunile pe care le oferă, fiecare dintre noi merită un asemenea cadou de la viață. Nu este doar un moft sau o plăcere efemeră, ci o oportunitate de a accesa o versiune nouă a ta; mai frumoasă, mai curajoasă, mai spirituală. Persoanele pe care le întâlnești aici au povești unice. Este imposibil să pleci fără o lecție învățată de la fiecare participant, mai ales dacă ai inima deschisă.

Aici am văzut cele mai frumoase apusuri, cele mai sincere suflete, cele mai curate și luminoase fețe, cea mai spectaculoasă natură. Aici mi-a fost ușor să fiu vegetariană, deși există și mâncare normală, și tot aici m-am răsfățat cu cele mai bune masaje balineze. Oamenii de aici te întâmpină cu zâmbete oneste și brațe deschise.

Așa că te invit și pe tine în retreatul din acest an 😊 cǎtre o călătorie magică într-un retreat de suflet unde vom petrece împreună 9 zile pline de experiențe de neuitat. Îți voi împărtăși din “secretele mele” de manifestare cu ușurință, te voi susține și te voi ghida în descoperirea puterilor tale interioare.

Eu sunt Daniela profesor de Yoga, terapeut specializat în Theta Healing din 2018, terapeut în tehnicile de Eliberare Emoțională și consultant Feng Shui.

Călătoria mea spirituală a pornit din curiozitate și din dorința de a înțelege cum pot manifesta ușor viața pe care mi-o doresc trăind în echilibru. Pot spune că am devenit o maestră în Arta Manifestării.

Vreau să împărtășesc cu tine pașii necesari pentru a manifesta ușor dorințele tale. Prima formă de manifestare este, a fost și va fi, “Visul”. În urma tehnicilor spirituale am devenit o “visătoare”.

Bali este recunoscut ca tărâm al Zeilor pentru energia și vibrația înaltă vindecătoare. Este pe lista locurilor cu cea mai înaltă vibrație energetică din toată lumea. Bali este unic și plin de magie; cine ajunge pe acest tărâm transformațional nu mai este același. Fiecare călătorie în Bali dezvoltă o intenție pe care o simțim prin toți porii, simțim amplificarea și transformarea vieții. Bali face ca evenimentele și procesele interioare să fie mai ușoare; în Bali avem șansa de a ne purifica Karma.😊

**Mother Bali** atrage prin frumusețea naturală a vulcanilor, a câmpurilor de orez, a teraselor luxuriante ce vibrează pace și liniște; aici poți vedea cele mai frumoase peisaje, cele mai frumoase apusuri, poți păși pe plajele cu nisipuri albe și minunate. Așa că m-am gândit să te duc pe o insulă miraculoasă 😊. Vom vizita insula Gili și vom petrece 4 zile pe această insulă. Vom petrece alte 5 zile în minunatul Ubud. Peste tot, vei găsi temple autentice; aici îi poți întâlni pe cei mai credincioși și dedicați oameni. In aceste locuri oamenii se roagă zi de zi și, din acest considerent, este și vibrația foarte înaltă în Bali. Acest loc creează dependență și te face să vii iar și iar.

Sper că am sădit speranța în sufletul tău și o să îți pui intenția de a veni alături de mine în Bali. Este a opta oară când merg în Bali. Pentru mine, Bali este un loc miraculos! 😊 

Te invit să mă însoțești în această călătorie nouă către sinele tău, iar eu promit că te voi ghida cu toată inima.

 • Vom petrece 5 zile în jungla Ubudului
 • Vom petrece alte 4 zile pe insula minunată Gili
 • Vom locui în hoteluri de 4⭐️⭐️⭐️⭐️ și 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Vom experimenta ritualuri locale și ceremonii autentice în cele mai frumoase locații
 • Ne vom delecta cu mâncarea lor inedită, servită în cele mai frumoase restaurante
 • Vom face yoga, meditații și practici de respirație conștientă în fiecare dimineață
 • Vom explora cele mai frumoase locuri
 • Vom lega prietenii noi și ne vom ridica vibrația pentru a manifesta cu ușurință dorințele sufletului

Permite-ți să îți accesezi potențialul maxim și să devii cea mai bună versiune a ta într-un spațiu sigur și cu susținere deplina. Te vei bucura de această experiență în acest loc miraculos, te vei bucura din plin de armonie, împlinire și iubire, de amplificarea energiei sexuale și a energiei de manifestare.

**Mother Bali** susține energia schimbării și îmbunătățirii vieții.

Acest retreat este despre explorarea sinelui, despre cunoașterea profundă a sufletului și despre deconectarea de la agitația modernă, digitalǎ. Este ocazia potrivită pentru a începe transformarea în cea mai bună versiune a ta pentru a-ți recupera puterea interioară și a renunța la credințele limitative. Totul se va experimenta fără judecată, într-un mediu sigur, plin de compasiune și iubire.

**Te-am convins?**  

**Ce mai aștepți?**  

Hai alături de mine în această călătorie și îți promit că nu vei regreta întâlnirea cu sufletul tău. Vom comunica permanent prin grupul de WhatsApp: “Bali Retreat”.

**Cui este destinat acest retreat?**  

Acest retreat este destinat oricui dorește să își echilibreze bunăstarea mentală, fizică și emoțională. Este ideal pentru cei care doresc să se relaxeze, să se reconecteze la sinele interior și pentru cei care vor să își îmbunătățească starea generală de sănătate. Persoanelor care doresc transformarea către cea mai bună versiune a lor. Persoanelor care se confruntă cu stresul, anxietatea, oboseala sau care doresc o pauză pentru reflecție și regenerare. Sau, pur și simplu, pentru cei care vor să experimenteze această călătorie alături de mine. Nu îți trebuie prea multe motive să mergi în Bali 😊

Toți aceștia și nu numai pot găsi acest retreat benefic. Nu există un nivel de experiență necesar în yoga sau în participarea la clase de meditație. Aceste activități sunt personalizate și adaptate în funcție de energia și cerințele grupului. Te aștept să vii în această călătorie transformațională cu inima deschisă și fără judecăți.

**În acest Retreat îți ofer** :

 • Ospitalitate pentru 9 zile cazare 8 nopți în camere duble în Resorturile de 5***** din Ubud și pe Insula Gili în Hotel de 4****.
 • Pentru cei care doresc cameră single, prețul pachetului diferă. 😊
 • Activitățile încep în prima zi, în jurul orei 16:00 (recomand să ajungeți în Bali cu o zi înainte, odihna este esențială). La finalul Retreat-ului, în ultima zi, programul se termină în jurul prânzului.

**Servicii incluse în preț** :

 • Mic dejun inclus plus încă o masă (prânz sau cină depinde de activitatea din ziua respectivă)
 • Yoga și meditații pe diferite teme în fiecare dimineață
 • Workshopuri pe diferite teme și exerciții practice
 • Ritualuri tradiționale balineze oficializate de preoți locali
 • Ceremonia de bun venit “Welcome” (exclusiv pentru membrii grupului)
 • Ceremonia Apei (exclusiv pentru membrii grupului)
 • Ceremonii autentice ale Ubudului în locații de top (exclusiv pentru membrii grupului)
 • Vizită la Templul Tirta Empul
 • Vizite și ceremonii private “Ashram”
 • Vizitarea celor mai frumoase orezării, unde poți face cele mai instagramabile fotografii și unde ne vom relaxa la piscinele lor minunate
 • Ceremonii și procesiuni cu sunete și vibrații vindecătoare
 • Workshopuri cu diverși guru
 • Activități surpriză
 • Transportul pentru excursiile locale este inclus
 • Transferul către insula Gili inclus
 • Transfer zilnic de la cazare către centrul Ubud-ului

Acest retreat este o bucurie a sufletului. Aici ne vom distra, vom evolua și ne vom transforma împreună prin tehnici și procesiuni spirituale. Vom participa la workshopuri ale maeștrilor locali și vom avea timp pentru răsfăț. Ne vom face prieteni pe viață.


**Servicii ce nu sunt incluse în preț** :

 • Bilete avion (fiecare participant este responsabil de achiziționarea biletelor de avion; vă putem recomanda contacte de la agențiile cu care colaborăm mai multe detalii se vor face prin grupul de WhatsApp: “Bali Retreat”).
 • Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport: în grupul de WhatsApp “Bali Retreat” vom publica contactele locale pentru transfer.
 • Viza de intrare în Bali.
 • Asigurarea medicală.
 • Activități opționale care nu sunt menționate în programul Retreat-ului.
 • Diverse tips-uri.

INVESTIȚIA TA PENTRU RETREAT-UL DIN BALI

22 OCTOMBRIE – 30 OCTOMBRIE  2024

**PREȚ**  

> SUPER OFERTĂ – “EARLY BIRD” = 1450eur <

( *pentru primi 5 participanți, până la 1 iulie 2024, cu avans de 700eur )  

> PREȚUL FINAL – “STANDARD” AL PACHETULUI = 1650eur <


**OBSERVAȚIE**   – suma se poate achita astfel: 

 • Integral, online pe site-ului meu: daniellecameli.com

SAU

 • În 2(două) tranșe : la înscriere se va achita avansul de 700eur în contul firmei, restul de 750eur pentru Oferta “Early Bird” sau 950eur pentru Pachetul “Standard” (plătibili exclusiv in EURO), la Hotel (la fața locului). Factura pentru întreaga sumă, o veți primi prin e-mail-ul folosit la înscrierea în Program.

Plata se poate face foarte simplu, cu Cardul (Master / VISA) Online, prin intermediul prezentului website, in secțiunea “Shop”, categoria “Programe Transformaționale”, unde regăsiți Retreat-ul din Bali, listat. Link-ul de acces direct este:

https://daniellecameli.com/shop/program-transform/bali-retreat/

Atenție: suma acoperă cazarea cu cele două mese incluse, workshopurile, excursiile și transportul între excursii.

Important! Avansul nu se restituie în caz că te răzgândești din orice motive și nu găsești înlocuitor. Nu este responsabilitatea organizatorilor de a găsi înlocuitori. Poți primi avansul înapoi, doar dacă aduci un înlocuitor.

Odată înscris în Program vei primi acces in secțiunea “Contul Meu” din cadrul website-ului unde beneficiezi de informații dedicate participanților, detalii despre organizare, călătorie, programul detaliat pe zile si ore, sfaturi si indicații, menite sa ne familiarizăm și să ne cunoaștem mai bine intre noi si echipa de organizare a Retreat-ului.

Va aștept cu drag și interes.

Cu iubire și mare bucurie, 

**Daniela, ghidul tău!**

p.s. : Promit că te voi ghida cât mai aproape de sufletul tău.

Categorii Postări

Travel
Therapy
Spiritualitate
Programe Transformaționale
Feng shui

Postări în vogă

Team Retreat Bali - DanielleCameli
BALI RETREAT
2 months ago
625a76c5-f5d1-4f66-bd09-73faabe8c407.jpg
Vibrații joase
2 years ago
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie - 01
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie
2 years ago
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
2 years ago
WhatsApp Image 2022-10-22 at 18.26.00
Sa îți urmezi inima este o arta ❤️
2 years ago

Reduceri de celebrare!

Profită de prețurile speciale în perioada 1 Iunie – 1 August 2024. Înscrie-te acum!

Recente pe Instagram

Mai multe postări în Programe Transformaționale, Travel
Team Retreat Bali - DanielleCameli
BALI RETREAT
22 octombrie – 30 octombrie 2024 BALI ! Un tărâm cunoscut ca “Insula Zeilor”. Un...
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
Bine te-am găsit, draga mea!  Eu, Danielle împreuna cu Anna ne-am hotărât să organizăm in...
frica_cover
Cum ne împrietenim cu frica ?!??!?
Când vine vorba despre frici, spunem mereu – vreau să scap de frică de …...
6
Se pupă Yoga și Abundența?
Aceasta este o idee foarte discutată în lumea spiritualității… Cum poți să faci yoga și...
66cd376d-8037-4017-8519-012f738f98aa
Tu ești o regină, sau...
Citeam de curând un citat pe internet care aducea în atenția noastră atitudinea din care...