Ce să lași în urmă în 2022!
Ce să lași în urmă în 2022!
WhatsApp-Image-2021-06-01-at-10.24.19-PM

Curățenia generală de sărbători nu trebuie redusă doar la ștersul prafului de prin casa si din toate colțurile, ci in același timp sa aruncăm si lucrurile, sentimentele si situatiile prăfuite din viata noastră care ne blocheaza sa trecem in noul an îmbrăcați in toate sansele de succes. Multe lucruri sunt blocate si nu se schimba în viata noastră pentru ca noi stam agatati de lucruri care nu ne mai servesc de mult. Mi se pare cel mai potrivit moment să facem o curățenie generala in viata noastră și te invit să citești recomandările mele in continuare.

  1. Știi foarte bine că suntem anturajul nostru – mai precis cei 5 oameni cu care ne petrecem timpul, ne influenteaza viata. Insă eu te intreb cum sunt acesti oameni? Sunt buni, iubitori, te accepta complet? Te iubesc enorm de mult, iti sustin cresterea? Cred in tine? Daca da, felicitari, probabil ai oameni de calitate in viata ta. Daca insa discutiile voastre se invart in jurul can-can-urilor, barfelor despre ce ati mai vazut la televizor sau ce a mai facut x si y, acesta nu este un punct hranitor pentru viitorul tau. Daca ai oameni care simti ca au potential și doresc sa vina pe valul schimbarii cu tine, încearcă să modifici atmosfera, provoaca-i la o schimbare de obiceiuri, sa faceti impreuna activitati ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati. Daca simti ca nu găsesti deschidere, incearca sa te detasezi pentru o perioada si sa faci singur lucruri diferite, vezi cum te simti si ce din tine alimenta relatiile toxice din trecut.
  1. In 2020 poti lasa si credintele care nu iti mai servesc. Viata noastra este rezultatul unui cumul de credinte pe care le experimentam constient sau inconstient. Este timpul sa faci o cercetare interna si sa descoperi care sunt credintele tale, de unde le-ai preluat, daca sunt cu adevarat credintele tale sau sunt ale altcuiva si ce poti face sa le transformi. Daca de exemplu te domina un sentiment ca nu esti suficient, credinta pe care o avem majoritatea la un moment dat, sapa putin in trecutul tau sa descoperi cand si cine te-a facut sa te simti asa. Ce poti face sa modifici aceasta credinta, nu cumva a fost doar o situatie de moment si nu un adevar absolut?
  1. Fricile merită de asemenea sa fie lasate in urma in viitorul an. Nu o sa ajungem niciodata sa renuntam la frici total, unele sunt aici chiar cu scop foarte bun, sa ne protejeze, însă foarte multe sunt iraționale. Cum ar fi frica de a ieșii singur la restaurant, frica de a scrie un mesaj unei persoane pe care o îndrăgești, frica de a încerca ceva nou, de a renunța la un job pe care nu îl mai suporți. Toate aceste frici te țin în loc, in timp ce ai putea sa evoluezi, sa te descoperi si să experimentezi. Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Mereu intreabă-te acest lucru și sunt sigură că dacă faci o lista cu avantaje si desavantaje, părțile pozitive care ies dintr-o experiență nouă sunt mereu mai multe si mai tentante.
  1. Obiceiurile nesănătoase. Mâncam lucruri ce ne fac rău, fumam, pierdem nopți și așa mai departe pentru că vrem să scăpăm de anumite sentimente care ne fac să suferim. În loc să te refugiezi în mâncare, alcool, țigări, obiceiuri nocive, încearcă să vezi de unde vin aceste dorințe și tendinte, ce gol vrei să umplii, ce supărare vrei să sufoci? Mergi la psiholog, la terapii, fă cursuri și vindecă ceea ce este de vindecat, lasă în urmă acest reflex de a fugii de tine și încearcă ceva nou în anul viitor – încearcă să descoperi ce nevoie ai tu, cu adevarat.

Va doresc tuturor un an nou plin de realizări!

Categorii Postări

Travel
Therapy
Spiritualitate
Programe Transformaționale
Feng shui

Postări în vogă

Team Retreat Bali - DanielleCameli
BALI RETREAT
3 weeks ago
625a76c5-f5d1-4f66-bd09-73faabe8c407.jpg
Vibrații joase
2 years ago
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie - 01
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie
2 years ago
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
2 years ago
WhatsApp Image 2022-10-22 at 18.26.00
Sa îți urmezi inima este o arta ❤️
2 years ago

Reduceri de celebrare!

Profită de prețurile speciale în perioada 1 Iunie – 1 August 2024. Înscrie-te acum!

Recente pe Instagram

Mai multe postări în Spiritualitate
625a76c5-f5d1-4f66-bd09-73faabe8c407.jpg
Vibrații joase
Vorbim foarte mult despre anumiti oameni ca au “o vibratie joasa” si nu ne dorim...
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie - 01
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie
Cand vine vorba despre despartire parerile despre “cine este de vina?” sunt impartite. In functie...
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
Bine te-am găsit, draga mea!  Eu, Danielle împreuna cu Anna ne-am hotărât să organizăm in...
WhatsApp Image 2022-10-22 at 18.26.00
Sa îți urmezi inima este o arta ❤️
Poate nu stim cum sa facem primul pas. Iti este frica de necunoscut si se...
Coperta Curs Magia Chakrelor Danielle Cameli
Împământarea importantă chakrelor
Ce este Împământarea? Împământarea este o tehnică terapeutică ce implică activități ce te reconectează cu...
Theta Healing Fata la Apus
Ce inseamna Theta Healing pentru mine?
Află ce inseamna Theta Healing prin experiența unui terapeut specializat pe această tehnică de eliberare...
DC Blog ok
Ce înseamnă cu adevărat grija de sine?
În primul rând vreau să menționez că grija de sine nu are nicio legătură cu...
WhatsApp-Image-2022-08-15-at-17.10.15
Blocajele karmice
Absolut toți avem o karma cu care trebuie să lucrăm! Ce este Karma de fapt?...
WhatsApp-Image-2022-07-29-at-4.26.54-PM-1
Eveniment 31.07 - Anul nou planetar a început ❤️
Ce este indicat să faci până pe 12 August?  💫 ✨ Ține un jurnal cu toate gândurile ce vin în această perioadă✨ Orice practică energetică este...
WhatsApp-Image-2022-03-17-at-22.06.36
Luna plina - Vindecare, dezvoltare și șanse noi
Hei! Nu ne-am mai auzit de ceva vreme. M-am hotărât să vă scriu puțin despre...