Luna plina - Vindecare, dezvoltare și șanse noi
Luna plina – Vindecare, dezvoltare și șanse noi
WhatsApp-Image-2022-03-17-at-22.06.36

Hei! Nu ne-am mai auzit de ceva vreme. M-am hotărât să vă scriu puțin despre Luna Plină din această zi – 18.03.2022.

❤️Vindecare, dezvoltare și șanse noi ❤️

Este o perioadâ benefică pentru a începe un detox de “primăvară” sau cum îmi place mie să zic “curățenia de primăvară”. P
M-am decis ca în următoarea perioadă să mă apuc de detox, știu bine că “vindecarea” se face din interior. Detoxul meu o să cuprindă : 14 zile fără zahăr, gluten, paste, băuturi alcoolice, produse cât mai naturale, îngrijirea pielii cu produse naturale, fără parabeni….Vreau sa îmi dau mai multă atenție mie, pentru că merit ❤️ . Și tu meriți, așa că hai să ne apucăm de treabă.
Programul meu o să sune cam așa ☺️:
Primele trei zile detox cu sucuri din fructe și legume, mai mult verde. Produse care mă ajută la curățarea colonului și multăăă apă. Ce mai consum eu sunt produsele de la coral club ( nu fac reclamă dar pentru mine sunt foarte benefice, dacă vrei să știi mai mult despre aceste produse mă poți întreba). După primele 3 zile o să introduc ușor sălățele și peștele, aș vrea ca în aceste 14 zile să evit carnea, lactatele și dulciurile. Așa că vă las mai jos câteva idei de ritualuri și să ne auzim schimbați după aceste 14 zile.

“Luna plină din Fecioară ne face pe toți mai atenți la modul în care ne protejăm sănătatea. Este o perioadă optimă să renunțăm la unele obiceiuri alimentare care ne dăunează, la produsele prea grase sau pline de zahăr, la țigări, sucuri acidulate sau alcool. 
Cine începe o dietă de slăbit în aceste zile, are cele mai mari șanse să o ducă până la capăt cu rezultate foarte bune. Iar cine simte că are probleme medicale, trebuie să ia imediat măsuri, să meargă la un medic specialist și să se intereseze de cele mai bune remedii și tratamente.“

Lumina lunii pline ne poate releva, ce lucruri, situații sau chiar persoane interferează cu drumul nostru. În această perioadă se poate revela ce ne ține în loc. Odată ce ne dăm seama de aceste lucruri, devine mai ușor să ne despărțim și să le dam voie să plece din viața noastră.
Contează ce ritualuri folosim în aceste perioade?
După ce am stat de vorbă cu foarte multe persoane să îmi dau seama ce îi inspiră și ce ritualuri folosesc în funcție de Luna Plina sau Nouă, mi-am dat seama că fiecare persoană are propriile ritualuri formate în timp și inspirate din diverse situații de viață prin care trec.
Unele persoane se tem ca dacă nu respectă cu strictețe vre-un pas din ritualurile predate de alții, nu li se vor împlinii dorințele sau rezultatele nu vor fi cele dorite și așteptate. Din fericire nu este deloc așa, ritualurile se pot modela în funcție de ce simțim noi, sufletul nostru este cel mai bun ghid al nostru și doar el știe cel mai bine ce avem nevoie și ce pași trebuie să urmăm. Așadar, ne putem inspira din ritualurile pe care le auzim de la ceilalți și în funcție de ce avem nevoie, să manifestăm schimbări, să ne eliberăm de ce nu ne mai folosește și să acționăm în direcția visurilor noastre. Poți pur și simplu să fii atent când se întâmplă aceste două evenimente pe parcursul lunii și să dedici timp pentru acest ritual personalizat. Nu trebuie să crezi în magie și vrăjitorie pentru a realiza aceste ritualuri. Aceste obiceiuri nu fac decât să îți limpezească mintea, să îți ofere timp să îți dai seama ce vrei cu adevărat de la viață, ce nu îți mai este folositor și să sădești semințele pentru schimbare. Simplu fapt că iei o decizie și exprimi foarte clar ce vrei cu adevărat, este un ritual și te apropie mai mult de obținerea acelor lucruri. Să treci printr-un ritual de lună nouă sau plină este încă o dovadă a credinței tale, a faptului că decizia ta este fermă și te ajută să stai concentrat pe scopul tău final.
Ingredientul secret este “încrederea” că dorințele tale sunt auzite și că acest mare Univers este dispus să contribuie la manifestarea lor.
Credința ta este elementul cel mai important, iar de aici te poți juca cât de mult vrei cu idei de ritualuri care rezonează cu tine și pe care le poți implementa în procesul tău.

Următoarele două săptămâni o să trăim cu toții eliberări, emoții puternice care ies la suprafață, atragem discuții revelatoare care pornesc din senin, dar care sunt capabile să ne aducă lumina asupra multor aspecte din viața noastră. 
Fiind luna plina în fecioara…..Zodia Fecioarei este una dintre cele mai sensibile și atente zodii la sănătate. Nativii Fecioare sunt foarte grijulii cu tonusul și cu energia lor, își dozează bine efortul fizic și intelectual, trăiesc sănătos, adoptă diete echilibrate și sunt foarte atenți la cele mai mici simptome.

Ca să fim siguri că profitam de acest timp benefic pentru noi te invit să faci câteva exerciții practice ce te vor ajuta să îndeplinești aceasta misiune de eliberare și mai bine. 
Scrie pe o foaie de hârtie toate persoanele la care te gândești încă și îți influențează deciziile. Poate prieteni, poate foști parteneri. 
Scrie în dreptul fiecăruia ce anume ai primit bun de la ei și apoi într-o mică meditație imaginează-ți cum acești oameni se îndepărtează de tine. 
Același exercițiu îl poți face și cu fricile tale sau credințele limitative. 

Ritualuri de lună plină:
În primul rând caută un loc sigur și liniștit unde nu te poate deranja nimeni și este în siguranța să te “joci cu focul”.
Pentru a elimina lucrurile pe care nu le mai consideri benefice pentru tine, indiferent că sunt oameni de care ești încă atașat, obiceiuri, situații, credințe sau boli, scrie-le pe hârtie și apoi arde foaia respectiva cu credința câ dacă îți este benefic, ele vor dispărea din viata ta. Da, o ceremonie de luna plina poate sa fie chiar atât de simplă, nu este vorba de nimic complicat, doar de decizia ta că vrei sâ îți schimbi viața, că îți dai voie, că îți permiți sâ îți fie bine.
Dacă vrei sâ elimini o credință limitativă care te ține în loc, de exemplu ca nu ești iubit(ă), găsește un colț liniștit, pune niște muzică relaxantă și aprinde lumânări parfumate, iar pe o foaie de hârtie scrie de 108 ori “Sunt iubit(ă)”. Poți schimba orice credință vrei tu astfel, în funcție de necesitățile tale și de ce vrei tu să lași în urmă.

Mulțumește pentru tot ce te-au învață și ți-au dăruit și apoi poți să arzi foaia respectivă pentru că permisiunea de a trece mai departe ți-ai dat-o, nu mai ai nevoie de ea. 

Este un moment foarte bun să lași în urmă și obiceiuri nocive, resentimente, alimentația nesănătoasă, orele petrecute pe activități neproductive care îți fură din odihnă sau din timpul dedicat propriei persoane. 

Poți să îți creezi propriul ritual sau obicei, pentru că în realitate tot ce contează cu adevărat este decizia ta ferma că anumite situații trebuie să se termine și influența anumitor oameni trebuie sa înceteze, astfel încât tu să ai capacitatea și deschiderea să primești noul în viața ta. 
Contează decizia ta că anul acesta meriți mai bine, mai mult, mai de calitate – din toate punctele de vedere și material, dar și emoțional și spiritual. 
Să îți fie cu folos. Aștept să îmi povestești ce decizie ai luat pentru tine.

 

Așadar, ritualurile sunt acte de încredere pe care le oferim Universului. De la simple rugăciuni pline de încredere, la ritualuri complicate ce durează ore întregi, totul depinde doar de credința noastră și de încrederea noastră că merităm să primim ce ne dorim – iubire, abundență, eliberare, pace, sănătate.

Cu iubire, Danielle❤️

Categorii Postări

Travel
Therapy
Spiritualitate
Programe Transformaționale
Feng shui

Postări în vogă

625a76c5-f5d1-4f66-bd09-73faabe8c407.jpg
Vibrații joase
1 year ago
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie - 01
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie
2 years ago
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
2 years ago
WhatsApp Image 2022-10-22 at 18.26.00
Sa îți urmezi inima este o arta ❤️
2 years ago
Coperta Curs Magia Chakrelor Danielle Cameli
Împământarea importantă chakrelor
2 years ago

Reduceri de celebrare!

Profită de prețurile speciale în perioada 1 Iunie – 1 August 2024. Înscrie-te acum!

Recente pe Instagram

Mai multe postări în Spiritualitate
625a76c5-f5d1-4f66-bd09-73faabe8c407.jpg
Vibrații joase
Vorbim foarte mult despre anumiti oameni ca au “o vibratie joasa” si nu ne dorim...
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie - 01
De ce fug bărbații de acasă și câinii de la măcelărie
Cand vine vorba despre despartire parerile despre “cine este de vina?” sunt impartite. In functie...
CamiandAnna
Femeia puternica, autentica, a zilelor noastre!
Bine te-am găsit, draga mea!  Eu, Danielle împreuna cu Anna ne-am hotărât să organizăm in...
WhatsApp Image 2022-10-22 at 18.26.00
Sa îți urmezi inima este o arta ❤️
Poate nu stim cum sa facem primul pas. Iti este frica de necunoscut si se...
Coperta Curs Magia Chakrelor Danielle Cameli
Împământarea importantă chakrelor
Ce este Împământarea? Împământarea este o tehnică terapeutică ce implică activități ce te reconectează cu...
Theta Healing Fata la Apus
Ce inseamna Theta Healing pentru mine?
Află ce inseamna Theta Healing prin experiența unui terapeut specializat pe această tehnică de eliberare...
DC Blog ok
Ce înseamnă cu adevărat grija de sine?
În primul rând vreau să menționez că grija de sine nu are nicio legătură cu...
WhatsApp-Image-2022-08-15-at-17.10.15
Blocajele karmice
Absolut toți avem o karma cu care trebuie să lucrăm! Ce este Karma de fapt?...
WhatsApp-Image-2022-07-29-at-4.26.54-PM-1
Eveniment 31.07 - Anul nou planetar a început ❤️
Ce este indicat să faci până pe 12 August?  💫 ✨ Ține un jurnal cu toate gândurile ce vin în această perioadă✨ Orice practică energetică este...
WhatsApp-Image-2022-03-17-at-22.06.36
Luna plina - Vindecare, dezvoltare și șanse noi
Hei! Nu ne-am mai auzit de ceva vreme. M-am hotărât să vă scriu puțin despre...